Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از اروند به نقل از  روابط عمومی و اموربین الملل سازمان منطقه آزاد اروند، سید علی موسوی با بیان این مهم، افزود: ورود تجهیزات پزشکی مانند دستکش، ماسک، مواد ضدعفونی کننده و تمام امکاناتی که در زمره مبارزه با این ویروس است از جمله مواد اولیه مورد نیاز واحدهای تولیدی نظیر الکل سازی، تعرفه تعلق نمی گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه هیچ مشکلی برای ورود و ترخیص این کالاها در منطقه وجود ندارد، تصریح کرد: بدون کم ترین فوت وقت و زمان این اجناس را از طریق گمرکات منطقه ترخیص خواهیم کرد.

موسوی اضافه کرد: همچنین جلساتی را با اتاق های بازرگانی، اصناف و فعالین اقتصادی برگزار کردیم و آنها را به  واردات بدون تعرفه این کالاها ترغیب نمودیم؛ امیدواریم فعالین اقتصادی، تجار و بازرگانان از این امتیاز استفاده کرده و به واحدهای تولیدی داخلی کمک کنند تا به یاری خدا مشکلی در این زمینه نداشته باشیم.

نظارت بر پخش و توزیع مواد ضدعفونی کننده بر عهده دانشکده علوم پزشکی آبادان است

سید علی موسوی در بخش دیگری از سخنانش نظارت بر تولید مواد را بر عهده سازمان منطقه آزاد اروند دانست و افزود: ۴ واحد تولیدی موجود در منطقه که در بخش های مختلف تهیه مواد شوینده، ضدعفونی کننده، الکل و ژل دست فعالیت می کنند را بسیج کردیم تا در شیفت های پی در پی جوابگوی نیاز منطقه باشند در همین راستا از لحاظ تولید هیچ مشکلی در بخش الکل و مواد شوینده نداریم.

وی نظارت بر توزیع و پخش مواد ضدعفونی کننده نظیر الکل و ژل دست را برعهده دانشکده علوم پزشکی آبادان دانست و تصریح کرد: توزیع و نظارت بر این موضوع با توجه به سیاست هایی که در ستاد مبارزه و پیشگیری با ویروس کرونا گرفته شد با دانشگاه علوم پزشکی آبادان است در واقع ما تمامی امکاناتمان را در آبادان و خرمشهر بسیج و در اختیار دانشکده علوم پزشکی آبادان گذاشته ایم.

موسوی اذعان داشت: توزیع، نظارت و کنترل قیمت این کالاها به دلیل حساسیت موضوع طی مصوبات تعیین شده در جلسات ستاد بر عهده دانشکده علوم پزشکی و مراکز بهداشت ۲شهر آبادان و خرمشهر است.

معاون سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد اروند اظهار داشت: در حال حاضر الکل مورد نیاز داروخانه ها و واحدهای تولیدی که موادضدعفونی را تولید می کنند، در منطقه تأمین است. اما اینکه چطور چگونه و کجا توزیع می شود بر عهده دانشکده علوم پزشکی آبادان است.

48

کد خبر 1359664

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان خوزستان علوم پزشکی آبادان مواد ضدعفونی کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۱۷۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت در چهارمحال وبختیاری

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری از آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت قرمز در استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، حسین برزگر در نشست هم‌اندیشی اجرای طرح هوشمند‌سازی تامین و توزیع گوشت قرمز، اظهار داشت: با اجرای طرح هوشمندسازی، تامین تا توزیع گوشت قرمزبا هدف خدمت‌رسانی بیشتر به تولید کننده، قصابان و مصرف‌کنندگان ساماندهی و الکترونیکی خواهد شد.

وی ادامه داد: طرح هوشمندسازی تامین و توزیع مرغ در استان چهارمحال وبختیاری به عنوان استان پیشگام در سطح کشور انجام شد که منجر به ارائه خدمت بزرگی به تولید کنندگان و فروشندگان مرغ با توجه به الکترونیکی شدن ثبت درخواست خرید و فروش شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ادامه داد: تمامی فرایند عرضه گوشت مرغ در واحدهای صنفی و همچنین میزان تولید در کشتارگاه‌ها از طریق سامانه رهتاب پیگیری و نظارت بر این حوزه دقیق، و از وقوع هر تخلفی جلوگیری شد.

برزگر خاطرنشان کرد: ان‌شاالله  در اجرای طرح هوشمند سازی تامین و توزیع گوشت قرمز نیز استان چهارمحال وبختیاری پیشگام خواهد بود.

بهروز میرزایی، معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان نیز بیان داست: این طرح بصورت تدریجی و فاز به فاز انجام خواهد شد که در مرحله اول هدف، خدمت‌رسانی به قصابان از طریق الکترونیکی کردن تامین و توزیع خواهد بود ودر مراحل بعدی، افزایش درآمد تولید کنندگان با فروش به قیمت واقعی وبدون دخالت دلالان، جلوگیری از خروج دام از استان، متعادل سازی و ثبات قیمت خواهد بود.

وی اظهار داشت: طرح هوشمندسازی نظام توزیع کالاهای اساسی به کمک و همراهی شرکت‌های دانش بنیان و استارت‌آپ‌های بخش کشاورزی نیاز دارد و بازار بدون استفاده از پلتفرم‌های توزیع به آرامش نمی‌رسد.

میرزایی افزود: استفاده بهینه از زیرساخت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری زمینه توزیع کالا را از حالت سنتی به مدرن فراهم می‌کند، همچنین می‌توان امکان کنترل و نظارت بر قیمت و مقدار اقلام توزیعی، شفافیت در زنجیره توزیع و اطلاع از میزان موجودی کالا و برنامه‌ریزی جهت تامین به موقع کالاهای اساسی از مهم ترین مزایای هوشمندسازی توزیع کالاهای اساسی است.

وی تصریح کرد: سامانه رهتاب علاوه بر توزیع گوشت بایستی قابلیت اجرای زنجیره کالاهای اساسی شامل شکر، برنج و ... و نظارت بر این فرآیند را داشته باشد که از طریق آن بتوان نظارت و بازرسی از واحد های صنفی را تسهیل و از این طریق بهره وری و بازدهی نیز افزایش یابد.

انتهای پیام/7540/.

دیگر خبرها

  • استادان نمونه دانشگاه علامه‌طباطبائی معرفی شدند
  • سهم شهرداری‌های سمنان از مالیات برارزش افزوده چقدر است؟
  • آیین نامه جدید شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی کشور رسما ابلاغ شد
  • لغو یکطرفه تفاهم نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان
  • شکایت رئیس دیوان از رای هییت تخصصی درباره کالای ورود ممنوع
  • راه‌اندازی۶ دانشکده موضوعی جدید در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • دانشکده‌های مهارت برای تأمین نیاز صنایع دانشجو تربیت کنند
  • معجزه آب سیب‌زمینی برای سلامت کلیه و کبد
  • آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت در چهارمحال وبختیاری
  • خواص درمانی آب سیب زمینی